Никол Кидман изненадващо проговори за брака си с Том Круз за

...
Никол Кидман изненадващо проговори за брака си с Том Круз за
Коментари Харесай

Никол Кидман призна за брака си с Том Круз

Никол Кидман изненадващо проговори за брака си с Том Круз за първи път от няколко години. Бившата холивудска двойка беше дружно 11 години - от 1990 до 2001-а. Актрисата споделя, че до момента в който двамата се снимали в последния филм на Стенли Кубрик  " Eyes Wide Shut " (1991), нещата сред тях вървели прелестно.

" Ние обичахме да работим с него. Снимахме този филм 2 години. Имахме 2 деца и живеехме главно в каравана в терен на студиото. Правихме си спагети, защото Стенли обичаше да хапва с нас от време на време. Работихме с най-хубавия режисьор, учихме неща за живота си и се наслаждавахме на фотосите ", описа тя пред списание " New York Times ".

Трябвало е филмът да бъде сниман за към 3 месеца, само че работата непрестанно се проточвала. В " Eyes Wide Shut " се визира тематиката за изневярата, само че актрисата твърди, че тогава двамата с Том са били щастливо женени и това не е повлияло на брака им.

" Ходихме на картинг след тези подиуми. Наемахме някое място, където се състезавахме в 3 часа сутринта. Не знам какво друго да кажа. Може би нямам опцията да погледна обратно и да проучвам всичко. Или не желая ", разкрива Кидман.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР